Ιωαννίδης: «Εγώ έστειλα τον Διαμαντίδη στον Παναθηναϊκό! Πήρα τότε τηλέφωνο στον Ολυμπιακό και τους είπα...»

Ιωαννίδης: «Εγώ έστειλα τον Διαμαντίδη στον Παναθηναϊκό! Πήρα τότε τηλέφωνο στον Ολυμπιακό και τους είπα...»

Ο Γιάννης Ιωαννίδης, σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει το πως πήγε ο Δημήτρης Διαμαντίδης στον Παναθηναϊκό!

«Τον Διαμαντίδη τον έστειλα εγώ στον Παναθηναϊκό για να το ξέρετε», είχε πει στην αρχή και συνέχισε, «Είχα πει στον Άρη να πάρει τον Διαμαντίδη. “Αν θέλετε να πάρετε έναν παίκτη, αυτός είναι και σε αυτόν πάνω θα χτιστεί η ομάδα”, τους είπα. Ο Άρης έδωσε στον Διαμαντίδη 650.000 και εκείνος απάντησε ότι προτιμάει να παίξει σε μια ομάδα της Euroleague για να αναπτυχθώ πιο εύκολα.

Έπαιρνε 450.000 από τον Παναθηναϊκό και άλλα τόσα από τον Ολυμπιακό. Εγώ πάντα στέλνω τους παίκτες σε οργανωμένες ομάδες. Τον Τσαρτσαρή εγώ τον έστειλα στον Παναθηναϊκό. Ήμασταν το 2004 στο Μέτσοβο με την Εθνική και έρχεται με ρωτάει ο Διαμαντίδης, “κόουτς πού να πάω στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό;” και του είπα πως θα του απαντήσω το επόμενο πρωί.

Πήρα λοιπόν τηλέφωνο τον Γιώργο τον Σαλονίκη και του λέω ότι είναι ένα παιδί που μπορεί να αποτελέσει τη ραχοκοκαλιά της ομάδας. Τον ρωτάω αν θα ασχοληθεί, μου λέει όχι και του απαντάω πως θα πάει στον Παναθηναϊκό. Του λέω τότε του Διαμαντίδη πως είναι καλύτερος και να μην φοβάται, γιατί είναι συνεσταλμένο παιδί», ήταν τα λόγια του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News