Σούντγκρεν: «Έχω απεριόριστο σεβασμό στον Παναθηναϊκό»

Σούντγκρεν: «Έχω απεριόριστο σεβασμό στον Παναθηναϊκό»

Ο παίκτης της Μακάμπι Χάιφα, Ντάνιελ Σούντγκρεν, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην παίκτης του Άρη, Ντάνιελ Σούντγκρεν:

Για το αν βάζει πίεση το γεγονός ότι χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη αύριο: «Είτε παίζεις στον Παναθηναϊκό είτε στην Μακάμπι Χάιφα υπάρχει πίεση. Είναι ένα παιχνίδι… έξι πόντων. Θέλουμε να παίξουμε καλά για να πάρουμε τη νίκη».

Για τη νίκη απέναντι στη Μακάμπι Νετάνια: « Έπαιξαν καλά αλλά εμείς ανταποκριθήκαμε. Κάθε νίκη δίνει στην ομάδα αυτοπεποίθηση. Πέτυχαμε τρία γκολ επειδή εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιριές. Αμυντικά πρεπει

Για το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε καλά η ομάδα στο πρωτάθλημα: «Παίξαμε τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα και ήταν… καταστροφή. Στο υψηλό επίπεδο αν δεχτείς ένα γκολ μπορεί να δεχτείς και παραπάνω. Στα επόμενα παιχνίδια θα διορθώσουμε το πρόβλημα στην άμυνα σας το υπόσχομαι».

Για το γεγονός ότι οι οπαδοί είναι στεναχωρημένοι από την πορεία της ομάδας: «Αν οι οπαδοί μας είναι στεναχωρημένοι και εμείς είμαστε. Είναι ένας καινούργιος προπονητής, έχουμε καινούργιους παίκτες και γι΄ αυτό χρειαζόμαστε χρόνο».

Για το αν εχει δει Παναθηναϊκό: «Ακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα μέσω από τα social media. Είδα το παιχνίδι με την Μπράγκα.Έχω απεριόριστο σεβασμό στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ξεκινάει κάτι καινούργιο και συνάμα δυνατό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News