Βισνιάουσκας: «Τοποθετώ τον Παναθηναϊκό στη 10η θέση των power rankings της EuroLegue»

Παναθηναϊκός: Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» του Αταμάν!

Ο Ρίτις Βισνιάουσκας «βλέπει» στη 10η θέση τον Παναθηναϊκό, στα power rankings της EuroLegue.

Αναλυτικά, όσα υποστήριξε ο αναλυτικής της ιστοσελίδας “Basketnews.com”:

«Στη 10η θέση έχω τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι η αντίδραση μου σε αυτό που συνέβη στο ντέρμπι. Δεν έχει να κάνει με αυτό. Κατά τη γνώμη μου, ακόμη και αν πάρεις καλούς παίκτες ξεκινώντας ένα νέο project, με έναν προπονητή πρωταθλητή, δεν είναι τόσο απλό το να χτίσεις μια ομάδα από το μηδέν και να ξεκινήσεις με νίκες από την αρχή.

Αν δείξουν εμπιστοσύνη σε αυτό το project και έχουν συνέχεια, την επόμενη σεζόν με κάποιες βελτιώσεις, και αν φέτος έχουν καλή πορεία, μπορεί να τους τοποθετήσω μέσα στην τετράδα των power rankings. Είναι μια τελείως νέα ομάδα. Είναι δύσκολο για μένα να τους συγκρίνω με ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μακάμπι, η Μονακό που έχουν συνέχεια και ξέρεις περίπου τι να περιμένεις.

Γι’ αυτό παίζω safe και τους βάζω στο Νο. 10 παρά το γεγονός ότι με βάση το ρόστερ και τα ονόματα που βλέπεις σε αυτό, ακούγεται τρελό. Γιατί η ποιότητα που έχουν στο ρόστερ ξεκάθαρα “φωνάζει” πως πρόκειται για υλικό επιπέδου Final Four. Νομίζω όμως ότι χρειάζονται χρόνο και δεν θα είναι τόσο εύκολο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News