Φυσικό και επόμενο ήταν στον νέο Παναθηναϊκό!

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Τα πεπραγμένα των «πρασίνων» στο ημίχρονο!

Rebuilding εκ του μηδενός δεν είναι μια υπόθεση παίξε-γέλασε.

Χρόνια το βιώνει ο Παναθηναϊκός, άρα ο κόσμος έπρεπε να είναι προετοιμασμένος για την κατραπακιά στο Σούπερ Καπ.

Μην πάμε μακριά, εδώ στον ημιτελικό ζορίστηκες από τον ΠΑΟΚ του Φώτη Τακιανού, φυσικό επακόλουθο να διαλυθείς από τον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Χτίσιμο από την αρχή την πρώτη σου σεζόν μπορεί να σημαίνει ότι δεν θα μπεις ούτε στο ΤOP-16 της Ευρωλίγκας.

Κάθε παιχνίδι σε αυτή την διαδικασία αποτελεί ένα try-out για την ομάδα, ώσπου θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου όπου θα βλέπεις ένα σύνολο να έχει αναπτυχθεί αρμονικά “μαζί” περνώντας στο επόμενο επίπεδο.

Ήττες και μάλιστα δυσκολοχώνευτες θα έρθουν, στο πρόγραμμα είναι. Εξυπνάδες, τσιτάτα και φωνούλες στυλ “ξύπνα Αταμάν” μετά από κακά αποτελέσματα μέσα στο προσεχές δίμηνο, ξεχάστε τα.

Χρειάζεται εμπιστοσύνη και “δέσμευση” στο πλάνο, ειδάλλως θα βιώσουμε ξανά από την αρχή ότι με τον Κάτας, με τον Πρίφτη, με τον Βόβορα, με τον Ράντονιτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News