Παναθηναϊκός: Ωρα μηδέν στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ

Το... χρωστούσε στον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Ότι έγινε, έγινε στο Σούπερ Καπ, σειρά παίρνει ο αγώνας για την Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί απέναντι σε μια ομάδα που θα του επιτεθεί από την αρχή για αυτό πρέπει να είναι έτοιμος και σε καμία περίπτωση παθητικός.

Οι απέναντι σου έχουν πάρει για τα καλά τον αέρα, νικώντας σε όπου σε πετυχαίνουν την τελευταία τριετία. Η ψυχολογία τους είναι στο ζενίθ, έχοντας ξορκίσει και το δέος που ένιωθαν 25 χρόνια ανηφορίζοντας στο Μαρούσι.

Ειλικρινά δε ξέρουμε εάν ο γηπεδούχος μπορεί να τους κρατήσει μακριά από το καλάθι του, έχοντας ακόμα θέματα χημείας μεταξύ των αθλητών του.

Δεν θα είναι εύκολο, μιλάμε για σύνολο που δουλεύει με τον ίδιο τρόπο τρία χρόνια τώρα ενώ ακόμα εσύ είσαι στο…υπόγειο, προσπαθώντας να ανέβεις ορόφους.

Σίγουρα ,όμως, θα χρειαστεί πολυπρόσωπη επίθεση, όπου η τριάδα των Σλούκα-Βιλντόζα-Λεσόρ πρέπει να εμφανιστεί επίσης επιθετική από την αρχή για να τους απειλήσεις.

Θέλουμε να δούμε πως θα αντιδράσουν οι πρωτοεμφανιζόμενοι των πρασίνων σε ένα τέτοιο παιχνίδι με την εξέδρα να “κοχλάζει” από 18.000 κόσμο και το ΠΡΕΠΕΙ να είναι μεγάλο μετά την διάλυση που υπέστησαν στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News