Αγγελόπουλοι: «Μεγαλύτερη αξία φέτος ο τίτλος»
Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την νίκη του Ολυμπιακού στο Super Cup.
Αναλυτικά:
«Όπως τελειώσαμε πέρσι ξεκινάμε και φέτος με έναν Παναθηναϊκό πολύ πιο ενισχυμένο, οπότε έχει περισσότερη αξία ο τίτλος».
Για το αν περίμεναν την εμφάνιση: «Δεν περίμενα τέτοια εμφάνιση, η ομάδα ήταν αποφασισμένη από την αρχή, έχει τον ίδιο κορμό και είναι ενισχυμένη στις θέσεις των παικτών που αποχωρήσανε».
Για τη νοοτροπία μετά το ξεκίνημα: «Νομίζω ήταν εξαιρετική, αυτό θέλουμε, αυτό θαυμάζουμε, για αυτό είμαστε περήφανοι».
Για την κίνηση του Παπανικολάου με τον Μπαρτζώκα: «Δείχνει πόσο ομάδα είμαστε, πόσο οι παίκτες πιστεύουν τον ρόλο του προπονητή και πόσο τον σέβονται. Αν δεν υπάρχει σεβασμός στον προπονητή, δεν υπάρχει ομάδα».
Για τους στόχους της σεζόν: «Να είμαστε πολλοί καλοί, να πετύχουμε τους στόχους μας. Δε σημαίνει ότι θα κάνουμε τα ίδια φέτος. Η ομάδα δίνει το παν, κάνουμε και εμείς το παν. Στόχος είναι οι τίτλοι, να πάμε στο Final Four και να διεκδικήσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι μας άξιζε».
Για το πού το αφιερώνουν: «Το αφιερώνουμε στην ομάδα του Ολυμπιακού που ήταν αποφασισμένοι. Ο Κώστας και οι παίκτες το αφιέρωσαν στον κόουτς οπότε ας μείνουμε εκεί».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Αν δεν πήγαινε για Ομπράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός δεν θα άφηνε τον Πασκουάλ να πάει στο Ντουμπάι» (vid)
- Παναθηναϊκός: Το τηλεφώνημα Αλαφούζου σε Ζέκα για Νέστρουπ
- «Η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς»
- «Συμφώνησε και ο Αλαφούζος για Νέστρουπ στον Παναθηναϊκό - Πόσο θα κοστίσει» (vid)
- Γιασικεβίτσιους: «Αν έρθουν φίλοι του Παναθηναϊκού στο Final Four δεν θα υποστηρίξουν Ολυμπιακό»