Παπαθεοδώρου: «Μεταγραφή ο ΠΑΟ στα τέλη Οκτώβρη, αυτό είναι το επόμενο μεγάλο πρόζεκτ στο ΟΑΚΑ» (vid)

Παπαθεοδώρου: «Μεταγραφή ο ΠΑΟ στα τέλη Οκτώβρη, αυτό είναι το επόμενο μεγάλο πρόζεκτ στο ΟΑΚΑ» (vid)

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου έδωσε επιπρόσθετες πληροφορίες για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ αλλά και το… γλυκό.

Αναλυτικά:

Για το ΟΑΚΑ: «Το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ θα είναι ο φωτισμός στο ΟΑΚΑ, θα αλλάξει στο γήπεδο. Το μεγαλύτερο κόστος στο έργο – μέχρι το τέλος του 2023 – αφορά τον ήχο, τα φώτα κι όλα αυτά που θα παραπέμψουν σε σκηνικό του NBA. Το χρώμα που επιλέχθηκε… είναι σε άμεση συνάρτηση με το φωτισμό του γηπέδου.»

Για το… γλυκό: «Η εκτίμησή μου είναι πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει παίκτη προς το τέλος του Οκτωβρίου. Όλες οι ενδείξεις αυτό δείχνουν. Θα παίξει πρώτα 7-8 επίσημα παιχνίδια ο Γκριγκόνις, ο Γκάι.

Δεν ξέρω πώς θα παίξουν για παράδειγμα, αυτοί οι δυο στα επίσημα παιχνίδια. Το όνομα που έχει κυκλώσει ο Παναθηναϊκός, είναι αυτό του Μίχαλιουκ, υπάρχουν πιθανότητες, απλά σήμερα που μιλάμε, δεν είναι ρεαλιστικές. Μπορεί να γίνουν ρεαλιστικές στις 24 Οκτωβρίου.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News