Έξυπνη κίνηση από Παναθηναϊκό - Το μέλλον του Σαμοντούροβ

Έξυπνη κίνηση από Παναθηναϊκό - Το μέλλον του Σαμοντούροβ

Δύσκολα ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ θα βρει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, ακόμη και στα παιχνίδια της Basketleague.

Οι «πράσινοι» πιστεύουν στις δυνατότητες του Σαμοντούροβ κι για αυτό το λόγο, επένδυσαν σε εκείνον προ διετίας.

Ένας από τους μεγάλους θαυμαστές του Σαμοντούροβ είναι ο Εργκίν Αταμάν κι φάνηκε από το γεγονός πως συμμετείχε στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Το πιθανότερο σενάριο για το μέλλον του νεαρού καλαθοσφαιριστή είναι να παραχωρηθεί στον Πανερρυθραϊκό διατηρώντας παράλληλα, το δικαίωμα να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό!

Η λύση που προκρίνεται λοιπόν, είναι να δοθεί σε ομάδα της Elite League και συγκεκριμένα στον Πανερυθραϊκό, καθώς αυτό θα σημαίνει πως θα μπορεί να έχει διπλό δελτίο και άρα δικαίωμα συμμετοχής και στην Basket League με τον Παναθηναϊκό!

Πώς γίνεται αυτό; Σύμφωνα με τη νομοθεσία που υπάρχει, μια ομάδα μπορεί να δώσει έναν παίκτη ηλικίας 18-21 ετών σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, αλλά να διατηρεί το δικαίωμα να τον χρησιμοποιήσει εάν το επιθυμεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News