Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 23/9

Πλάις: «Τουρνουά με τεράστιο κύρος το "Παύλος Γιαννακόπουλος"»

Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» ανοίγει τις πύλες του για την πρόβα τζενεράλε του νέου Παναθηναϊκού.

Ο νέος Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν αποκαλύπτεται ενώπιον του κοινού του, στο 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο ΟΑΚΑ! Οι «πράσινοι» φιλοξενούν στο ΟΑΚΑ Μπάγερν, Εφές και Παρτιζάν σε ένα τουρνουά προδιαγραφών και υψηλού επιπέδου Euroleague, στη μνήμη του «Πατριάρχη» Παύλου Γιαννακόπουλου, με τους Βαυαρούς είναι ο πρώτος αντίπαλος (23/09, 20:00).

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν των 11 καλοκαιρινών μεταγραφών είναι έτοιμη με όσα θα πετύχει τη νέα σεζόν να μετατρέψει σε μακρινή ανάμνηση την προηγούμενη κακή διετία, με τον κόσμο της ομάδας να ανυπομονεί και να έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά για πρώτη φορά τα νέα αποκτήματα, μεταξύ αυτών τον Κώστα Σλούκα, τον Χουάντσο  Ερνάνγκομεθ, τον Ματίας Λεσόρ και όλους τους υπόλοιπους!

Παναθηναϊκός-Μπάγερν Μονάχου με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 20:00 με την τηλεοπτική μετάδοση στο Action24

Παναθηναϊκος-Μπαγερν Μοναχου καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Τους υψηλούς στόχους του Παναθηναϊκού στην εφετινή σεζόν υπογράμμισε για ακόμη μια φορά ο Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρκος τεχνικός μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ενόψει του νέου πρωταθλήματος, τόνισε ότι ο στόχος της ομάδας του είναι να πολεμήσει για την κατάκτηση του εφετινού τίτλου. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Σίγουρα το νέο πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες και για τη δική μας. Είμαστε ένα νέο σύνολο με υψηλούς στόχους και θα αντιμετωπίσουμε πολλές ισχυρές ομάδες που έχουν τον απόλυτο σεβασμό μας. Θα πολεμήσουμε για το καλύτερο δυνατό και στο τέλος να κατακτήσουμε τον τίτλο.

Εύχομαι να έχουμε μια δίκαιη σεζόν για όλους. Για τους φιλάθλους θέλω να πω ότι θα πρέπει να είναι υπομονετικοί γιατί όλα κρίνονται στα πλέι οφ και στους τελικούς. Εύχομαι τα καλύτερα για όλες τις ομάδες και όλους τους συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News