Και... αυτοί χωράνε στον Εξάστερο!
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι ο πιο πληθωρικός παίκτης του Παναθηναϊκού σε συνάρτηση με το παιχνίδι που παρουσίασε τα προηγούμενα χρόνια.
Ακόμα και ρόλο πλέι-μέικερ δέχτηκε να αναλάβει για να μην αναφέρουμε ότι θεωρητικά καλύπτει τέσσερις θέσεις πλην εκείνης του σέντερ!
Αυτή τη στιγμή, στο μπάσκετ που γουστάρει ο κόουτς Αταμάν και λόγω του πληθωρικού ταλέντου του ο Έλληνας άσος αποτελεί τον τέλειο supporter.
Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ προαλείφεται για ηγέτης στο “3” (μαζί με τον Κώστα Σλούκα), υπάρχει κι η προοπτική να δοθεί επιτέλους χρόνο στον Λευτέρη Μαντζούκα να δείξει τι αξίζει, άρα ο Παπαπέτρου πρέπει να βολευτεί σε ρόλους “χαμάλη”.
Δουλειά που ξέρει να κάνει και να την ολοκληρώνει χωρίς παράπονα για τα σουτ που θα παίρνει ή για τα λιγότερα λεπτά που μπορεί να βρίσκεται στο παρκέ.
Τέτοιοι αθλητές σε ρόστερ που βρίθουν από μεγάλα εγώ είναι πάντα χρήσιμοι στους προπονητές.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ομπράντοβιτς: «Οι λόγοι της ήττας» - Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός-Χάποελ
- Η ατάκα του ΛεΝτέι για τον κόσμο του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη της Χάποελ
- Παναθηναϊκός, επόμενος αντίπαλος: Ημέρα, ώρα και έδρα αγώνα (7η αγ.)
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός – Χάποελ 81-91
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός – Χάποελ 81-91