Παναθηναϊκός: Ο Γκριγκόνις και η εικόνα του Γκάι

Παναθηναϊκός: Ο Γκριγκόνις και η εικόνα του Γκάι

Προσπαθεί να συνηθίσει την διαφορά επιπέδου ο Κάιλ Γκάι.

Ο νεαρός γκαρντ δεν έχει πάρει τα σουτ που περίμενε, αλλά το ήξερε πως στον Παναθηναϊκό θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό και δεν θα του αφήνονται 15-20 σουτ όπως γινόταν στην Ισπανία.

Προς το παρόν ο Αμερικανός βλέπει τον Μάριους Γκριγκόνις να του παίρνει την δόξα. Με τον Κάιλ οι πράσινοι είδαν εξαιρετική πρώτη ύλη για το δικό τους μπάσκετ, όσο ο αθλητής δελεάστηκε από την προοπτική να γίνει μέρος ενός σπουδαίου προγράμματος και να βελτιωθεί.

Τα “φυσικά εργαλεία” του σε συνδυασμό με την ευστοχία του, του δίνουν σπουδαία βάση.

Ο τύπος είναι σουτέρ που “μεγαλώνει” το γήπεδο με τη παρουσία του για την άμυνα του αντιπάλου όντας τρομερά επιδραστικός όταν η μπάλα “ταξιδεύει” κι αποφασίσει να πάει πάνω της, σημαδεύοντας διχτάκι.

Τα χέρια του είναι ένα τεράστια συν στο φυσικό του πακέτο και αποτελούν μαζί με το timing τη βάση για τα δύο από τα μεγαλύτερα αγωνιστικά του προσόντα: Την επιθετικότητα και την αχαλίνωτη επιθυμία του να σουτάρει ακόμα και από τα εννιά μέτρα, σίγουρος ότι θα ευστοχήσει. Θα βρει πεδίο δράσης, αργά ή γρήγορα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News