Παναθηναϊκός - Βιγιαρεάλ: Τόσα εισιτήρια έχουν απομείνει

Παναθηναϊκός: Ανοίγουν άλλες δυο θύρες στο ΟΑΚΑ

Ολοταχώς για sold out οδεύει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες απομένουν περίπου 7.000 εισιτήρια διαθέσιμα πριν την εξάντληση αυτών, για το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ.

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στην Ευρώπη και είναι από τις πιο εμπορικές ομάδες στο κομμάτι των εισιτηρίων, μετρώντας ήδη ένα γεμάτο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με τη Μπράγκα και δύο sold out με Ντνίπρο-Μαρσέιγ.

Πρόγραμμα συν. Τύπου και προπονήσεων του αγώνα Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου στις 19:45 τη Βιγιαρεάλ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League και στο πλαίσιο αυτό την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου θα ακολουθηθεί το εξής πρόγραμμα:

Συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού στην αίθουσα κίνησης του Ολυμπιακού Σταδίου (δίπλα στα αποδυτήρια των ομάδων) στις 4.45 μ.μ. Θα μιλήσουν ο προπονητής της ομάδας μας, Ivan Jovanovic και ο Daniel Mancini.

Προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 5.30 μ.μ.

Συνέντευξη Τύπου της Βιγιαρεάλ στην αίθουσα κίνησης του Ολυμπιακού Σταδίου στις 6.15 μ.μ. Θα μιλήσουν ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας, Jose Rojo Martin και ένας ποδοσφαιριστής.

Προπόνηση της Βιγιαρεάλ στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 7 μ.μ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News