Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσέ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα 16/9

Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσέ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα 16/9

Σπουδαίο φιλικό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο του “Nick Galis International Tournament” στην Ρόδο, όπου το Σάββατο (16/09) θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσέ του Δημήτρη Ιτούδη στις 17:00.

Οι πράσινοι ταξίδεψαν στο σμαραγδένιο νησί χωρίς τον τραυματία Λούκα Βιλντόζα, αλλά με τον Εργκίν Αταμάν να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τόσο τον Ντίνο Μήτογλου, όσο και τον Ματίας Λεσόρ, παρά το σκίσιμο στο φρύδι.

Απέναντι στους Καλάθη, Παπαγιάννη και Ντόρσεϊ ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας θα έχει την δυνατότητα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών, αλλά και να εντοπίσει τις όποιες αδυναμίες.

Άλλωστε, η Φενέρμπαχτσέ ενισχύθηκε σημαντικά και οι στόχοι της για την φετινή Euroleague είναι αντίστοιχοι του Παναθηναϊκού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News