Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 17/9

Ατυχία με Αντετοκούνμπο στον Παναθηναϊκό!

Το τουρνουά «Nick Galis International Tournament» ολοκληρώνεται με σπουδαία αναμέτρηση για τον Παναθηναϊκό!

Το τουρνουά «Nick Galis International Tournament» ολοκληρώνεται με σπουδαία αναμέτρηση για τον Παναθηναϊκό! Τα δυνατά φιλικά επιπέδου Euroleague συνεχίζονται για το σύνολο του Εργκίν Αταμάν, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Μακάμπι στην 3η και τελευταία ημέρα του τουρνουά.

Για την ομάδα του Όντεντ Κάτας το τζάμπολ των φιλικών προετοιμασίας έγινε με το 89-68 επί της Χάποελ Χολόν και συνεχίζονται με το τουρνουά της Ρόδου, απέναντι σε Φενέρ και Παναθηναϊκό, ενώ θα ακολουθήσει το τουρνουά στην Κύπρο, απέναντι σε Ερυθρό Αστέρα (22/9) και Ολυμπιακό (23/9) πριν τα πρώτα επίσημα παιχνίδια.

Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 17:00 με την τηλεοπτική μετάδοση στο Action24

Παναθηναϊκος-Μακάμπι Τελ Αβίβ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Μέσα σε διάστημα ενός μηνός είναι πολύ πιθανό Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός να «κοντραριστούν» σε Ρόδο, ΟΑΚΑ και Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η πρώτη που άναψε… φωτιά ήταν η Euroleague όταν έγινε γνωστό το πρόγραμμά της και στην πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης ήρθε και… έκατσε το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Νωρίς-νωρίς. Στις 6 Οκτωβρίου.

Η Basket League φαίνεται πως… ζήλεψε τη δόξα της Euroleague και «έβγαλε» επίσης νωρίς το ντέρμπι «αιωνίων». Μπορεί να μην είναι την πρώτη αγωνιστική, αλλά την τέταρτη (28-30 Οκτωβρίου) και μπορεί να μην είναι στο ΟΑΚΑ, αλλά στο ΣΕΦ.

Το θέμα είναι ότι μέσα στον Οκτώβριο, πριν καλά-καλά έχουν «χτιστεί» οι ομάδα, πριν έχουν καταφέρει να βρουν ρυθμό, χημεία και όλα τα σχετικά οι «αιώνιο» θα κοντραριστούν δύο φορές. Το Super Cup θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Ρόδου την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και όπως μπορεί να γίνει εύκολα κατανοητό είναι πολύ πιθανό στο νησί των «Ιπποτών» να έχουμε την πρώτη «αιώνια» κόντρα της σεζόν.

Μια σειρά, πιθανότατα, τριών παιχνιδιών που είναι απολύτως φυσιολογικό να προσδώσουν έξτρα πίεση στους δύο αντιπάλους οι οποίοι θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα ήθελαν να έχουν περισσότερο χρόνο μπροστά τους προτού τεθούν αντιμέτωποι στα παρκέ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News