Περιστερι - Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 10/9

Παναθηναϊκός - Κλουζ 98-82: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ολοκληρώνει κόντρα στο Περιστέρι την παρουσία του στο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» ο Παναθηναϊκός (10/9, 20:15).

Το δεύτερο και τελευταίο ματς στο 4o τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» δίνει ο Παναθηναϊκός (10/9, 20:15). Η διοργάνωση πραγματοποιείται στο κλειστό του Περιστερίου και ο «εξάστερος» θα αντιμετωπίσει τον οικοδεσπότη. Στο πρώτο χρονικά, οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν σχετικά εύκολα της Κλουζ με 98-82, ξεκινώντας με το… δεξί τις εγχώριες παρουσίες τους.

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε πάλι στο πρώτο ημίχρονο ειδικά αμυντικά, όμως στο δεύτερο με καλύτερη άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση κατάφερε να πάρει διαφορά και να φτάσει σε άνετη νίκη. Κορυφαίος ήταν ο Λούκα Βιλντόσα, που ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε την καλύτερή του εμφάνιση με τα πράσινα μέχρι στιγμής, μετρώντας 16 πόντους, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Περιστέρι – Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 20:15 με την τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ3.

Περιστeρι – Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Την δική του άποψη για την εικόνα της ομάδας και την πορεία του μονταρίσματος, έδωσε ο Χρήστος Σερέλης μετά την αναμέτρηση με τους Ρουμάνους. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για τις πρώτες εντυπώσεις στα φιλικά: «Υπάρχουν πολλά που θέλουμε να δούμε. Πρώτα τι μπορούν να βγάλουν στην επίθεση τα παιδιά. Το άλλο να δούμε κάποιες αμυντικές προσαρμογές. Δεν είναι εύκολο γιατί μας λείπουν βασικοί παίκτες σε πολλές θέσεις. Εδώ και μια εβδομάδα έχουμε τρέξει πολύ, έχουμε κάνει επιθετικές προσαρμογές και θέλουμε δουλειά στην άμυνα για τα απαιτητικά παιχνίδια της Ευρωλίγκας».

Το πως θα δέσει η ομάδα με τα νέα πρόσωπα: «Είναι δύσκολο. Όταν όμως ο προπονητής είναι πολύ καλός όπως και οι παίκτες πιστεύω γίνεται πιο εύκολα. Απαιτείται σοβαρότητα, όλοι προσπαθούν να προσαρμοστούν στη φιλοσοφία του προπονητή. Είχαμε την ατυχία που έλειπε. Από αύριο κιόλας θα είναι εδώ ο Αταμάν και από τη Δευτέρα και όλοι οι διεθνείς για να προετοιμαστούμε και να είμαστε έτοιμη για τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν που είναι μεγάλα για εμάς».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News