Κι άλλες ομάδες... μπήκαν για Μιχάιλιουκ - Τα νεότερα για Παναθηναϊκό
Ο Σβι Μιχάιλιουκ αποτελεί τον βασικό στόχο του Παναθηναϊκού ώστε οι πράσινοι να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο το τρελό φετινό μεταγραφικό τους σαφάρι.
Το προηγούμενο διάστημα, ο Ουκρανός είχε ως απόλυτη προτεραιότητα το NBA ενώ είχε stand by την προοπτική της Ευρώπης.
Τελικά, ο παίκτης δεν βρήκε ποτέ αυτό που έψαχνε και πλέον έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις και με ευρωπαϊκούς Συλλόγους.
Ο Παναθηναϊκός ήταν από τους πρώτους που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους και μάλιστα οι συζητήσεις με τον παίκτη βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο.
Όμως τις τελευταίες μέρες, 3 ακόμα ομάδες φαίνεται πως εκδήλωσαν τον ενδιαφέρον τους για τον παίκτη.
Ο λόγος για τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια και Βαλένθια.
Πάντως, πρέπει να τονίσουμε ότι ο Εξάστερος είναι στην pole position και εφόσον δεν υπάρξει κάποια τεράστια αλλαγή τότε ο Μιχάιλιουκ έχει πάρα πολλές πιθανότητες να ντυθεί στα πράσινα.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βίντεο-ντοκουμέντο: Επίθεση στο πλοίο του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα
- Απολογία Παπαπέτρου: «Με τα capital controls φοβήθηκα και προσπαθούσα να βγάλω όλα τα λεφτά και να τα κρατάω έξω»
- «Σχέδιο εκατοντάδων εκατομμυρίων από Αλαφούζο – Όλο το παρασκήνιο»
- Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή που μπορεί να γίνει αναγκαιότητα τον Ιανουάριο
- Παναθηναϊκός: Τρεις κέρδισαν πόντους, άλλοι προβλημάτισαν