Πονίτκα: «Ο Ολυμπιακός ήταν φανταστική ομάδα, ο Παναθηναϊκός άλλαξε εντελώς»

Ο Ματέους Πονίτκα σε συνέντευξή του μίλησε για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, τα παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό και την μεταξύ τους αντιπαλότητα τη νέα σεζόν.

Βόβορας: «Σοβαροί για 40 λεπτά. Υπήρχε διάθεση, δεν κάναμε διαχείριση»

Αναλυτικά όσα είπε στη στην Mozzart Sport:

«Ο Ολυμπιακός ήταν μια φανταστική ομάδα. Ήταν στο δρόμο για την κατάκτηση της Euroleague. Είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες ομάδες σε όλη την Ευρώπη.

Κερδίσαμε μόνο ένα παιχνίδι εναντίον τους, που φυσικά δεν ήταν αρκετό. Τώρα η ιστορία είναι διαφορετική.

Έφυγαν ο Σλούκας και ο Βεζένκοβ, φυσικά ο Ολυμπιακός θα είναι δυνατός, αλλά και ο Παναθηναϊκός άλλαξε εντελώς την ομάδα, έφερε νέους παίκτες, προπονητή.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα είναι η αντιπαλότητα την επόμενη σεζόν. Όσο για τη ζωή στην Αθήνα, ήταν τέλεια. Είναι κρίμα που δεν ήταν λίγο καλύτερα όσον αφορά το μπάσκετ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr