Παναθηναϊκός: «Πανοπλία» μπροστά από τον Γκραντ
Ο Τζέριαν Γκραντ δεν θα χρειαστεί να κολυμπήσει άμεσα στα βαθιά προερχόμενος από το Eurocup όπως έγινε τα τελευταία χρόνια με τον Ντάριλ Μέικον, τον Αντριου Αντριους κτλ.
Ο Αμερικανός θα έχει μπροστά τους τους Σλούκα, Βιλντόζα και θα καλείται να “ξεκολλά” την ομάδα στο σκορ όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο.
Θα πρέπει να είναι έτοιμος να ευστοχήσει στα περισσότερα από τα 5-6 σουτ που θα πάρει ανά παιχνίδι, όχι πολλά για να βρει ρυθμό, αλλά στην περιφέρεια υπάρχει πολυκοσμία και πρέπει να είναι ευχαριστημένοι άπαντες.
Ο MVP του Eurocup ξέρει να εκμεταλλεύεται τους συμπαίκτες του και να τους βάζει στο παιχνίδι.
Μπορεί το μακρινό σουτ να μην είναι το δυνατό του σημείο (30% στα τρίποντα), ωστόσο πέρσι μέτρησε κατά μέσο όρο 14.9 πόντους, 6.1 ασίστ, 3.2 ριμπάουντ, 1.3 κλεψίματα, είχε 18.7 βαθμούς στο ranking ενώ σούταρε με 54% στα δίποντα και 82% στις βολές.
Pick n roll παίκτης με δημιουργία και κάθετο παιχνίδι από αυτούς που αρέσουν στον Αταμάν ο οποίος αρχικά θα δώσει χρόνο στον αθλητή να συνηθίσει την διαφορά επιπέδου και σιγά-σιγά να βγει μπροστά ως εναλλακτική του Έλληνα και του Αργεντινού.
Δημήτρης Στρατής
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σαμπράκος: «Ο Μπενίτεθ δεν ήθελε 6άρι και 8άρι - Ο ρόλος του Μπαλντίνι» (vid)
- Κοβάσεβιτς για Γιάγκουσιτς: «Είμαι απογοητευμένος - Ήθελα να τον φέρω!» (pic)
- Ο Χεζόνια πήρε «μεταγραφή» και δίνει... τροφή στα σενάρια!
- Ξέσπασε ο Φρουρός: «Γι' αυτό που μας συμβαίνει... ευθύνεται ο Γιοβάνοβιτς» (vid)
- «Ο Σάριτς μένει ελεύθερος και ο Παναθηναϊκός καραδοκεί»