Μήτογλου: «Γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού» (vid)
Χαρούμενος για την επιστροφή του στα παρκέ αλλά και την ενσωμάτωση του στην Εθνική ομάδα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ, δήλωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντίνος Μήτογλου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στους 94,6 και τον Χρήστο Ρομπόλη:
Για την επιστροφή του στα παρκέ και το διάστημα της απουσίας του:
«Είμαι τυχερός που βρίσκομαι ξανά στα παρκέ. Ήταν αρκετά μεγάλο το χρονικό διάστημα της απουσίας μου. Προσπάθησε σε όλο αυτόν τον καιρό να προετοιμάζομαι σωματικά και ψυχολογικά αλλά και να έχω το μυαλό μου συγκεντρωμένο. Είμαι χαρούμενος όχι μόνο που επέστρεψα αλλά και που όλοι με υποδέχθηκαν θερμά».
Για το που μπορεί να φτάσει η Εθνική ομάδα στο Μουντομπάσκετ:
«Eίναι πολύ νωρίς να το πούμε αυτό γιατί μόλις ολοκληρώσαμε την πρώτη εβδομάδα των προπονήσεων. Είμαστε μια ομάδα συγκεντρωμένη και προσηλωμένη στον στόχο. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και με τον Γιάννη ώστε να γνωρίζει και ο προπονητής τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστούμε.
Έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα και αυτό πιστεύω θα μας βγει στον τρόπο παιχνιδιού μας. Η ομάδα μας είναι πιο νεαρή με μεγαλύτερη ενέργεια. Στόχος μας θα είναι οι καλοί αιφνιδιασμοί, η δυνατή άμυνα και να βγάζουμε πολλή ενέργεια».
Για τον Παναθηναϊκό:
«Φυσικά και είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στον Παναθηναϊκό. Γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Προτεραιότητα ωστόσο είναι η Εθνική και μόλις επιστρέψουμε όλοι στις ομάδες μας θα δούμε τι θα γίνει»
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σαμπράκος: «Ο Μπενίτεθ δεν ήθελε 6άρι και 8άρι - Ο ρόλος του Μπαλντίνι» (vid)
- Κοβάσεβιτς για Γιάγκουσιτς: «Είμαι απογοητευμένος - Ήθελα να τον φέρω!» (pic)
- Ο Χεζόνια πήρε «μεταγραφή» και δίνει... τροφή στα σενάρια!
- Ξέσπασε ο Φρουρός: «Γι' αυτό που μας συμβαίνει... ευθύνεται ο Γιοβάνοβιτς» (vid)
- «Ο Σάριτς μένει ελεύθερος και ο Παναθηναϊκός καραδοκεί»