Παναθηναϊκός: Οverloading κλάσης στη γραμμή των φόργουορντ

Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ τα κάνει όλα και συμφέρει.

Ειναι οριστικό: «Βόμβα» Χουάντσο Ερνανγκόμεζ ο Παναθηναϊκός!

Σουτάρει, πασάρει, κινείται σωστά μακριά από τη μπάλα, είναι ικανός ριμπάουντερ χτίζοντας το παιχνίδι του στη βάση ενός ισχυρού χαρακτήρα και τέρμα ανταγωνιστικού.

Μόνο τον Μάριο Χεζόνια μπορούμε να σκεφτούμε στην Ευρώπη που να του μοιάζει τόσο σε στυλ, με τον Κροάτη να πετά την σκούφια του προ ημερών να παίξει (ξανά) στο τριφύλλι.

Ο Ισπανός μπορεί να αμυνθεί, να δημιουργήσει και να εκτελέσει με κάθε τρόπο, κολλά γάντι σε αυτό που θέλει ο κόσμος να δει από τους πράσινους φέτος πάντα σε συνάρτηση με τη φιλοσοφία του κόουτς.

Ο Εργκίν Αταμάν μαζί του προβαίνει σε overloading κλάσης στη γραμμή των φόργουορντ (προσθέτοντας τα προσόντα του Χουάντσο σε αυτά των Μήτογλου, Μαντζούκα) το οποίο θα του φανεί χρήσιμο στο άνοιγμα της γκάμας των αμυντικών επιλογών του.

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή έχει στο 4 και στο 5 παιδιά τα οποία του φέρνουν defensive stops, μεγαλύτερο βάθος στη γραμμή ψηλών και ευχέρεια αλλαγής πολλών σχημάτων.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr