Παναθηναϊκός: Σκληρό πόκερ για Ντόρσεϊ - Η στάση της Φενέρ

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ολοκληρώσει τις κινήσεις του σιγά-σιγά και να ξεκινήσει από την αρχή να χτίζει ομάδα.

«Τότε θα ασχοληθεί με Ντόρσεϊ ο Παναθηναϊκός»

Ο Εργκίν Αταμάν προσπαθεί αυτή τη στιγμή να κλείσει τις τελευταίες τρύπες στο ρόστερ του Τριφυλλιού, ώστε να ολοκληρωθεί το παζλ.

Μέσα στους στόχους του Τριφυλλιού βρίσκεται εδώ και καιρό κι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος αγωνίζεται στη Φενέρ.

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό του, τον Τάιλερ Ντόρσεϊ που δεδομένα θα αναβαθμίσει το Τριφύλλι στη θέση του shooting guard.

Ωστόσο η περίπτωσή του παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες, τις οποίες δημιουργεί η Φενέρ.

Ο τουρκικός σύλλογος μετά την αποτυχία του να φέρει τον Κώστα Σλούκα έχει ξεμείνει από λύσεις όσον αφορά την περιφέρεια, καθώς η αγορά έχει πολύ λίγες επιλογές.

Έτσι, από εκεί που ο Ντόρσεϊ θα έφευγε σίγουρα, πλέον ο Δημήτρης Ιτούδης τον θέλει στην ομάδα του με αποτέλεσμα να χαλάει τα σχέδια του Τριφυλλιού.

Όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός δεν αναμένεται να παρατήσει την υπόθεση και προσπαθεί όσο περισσότερο μπορεί να αποκτήσει τον γηγενή γκαρντ!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr