Παναθηναϊκός μεταγραφές: Διπλό... χτύπημα - Ποιοι υπογράφουν
Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει δύο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις.
Ντίνος Μήτογλου και Τζέριαν Γκραντ είναι δύο παίκτες που… αργά ή γρήγορα αναμένεται να φορέσουν την πράσινη φανέλα.
Ο Τζέριαν Γκραντ θα πάρει σειρά στις μεταγραφές για τη νέα χρονιά, καθώς ο Ερκγίν Αταμάν είχε δώσει την έγκριση για να τρέξει την υπόθεσή του κι ο πρώην NBAer θα ενισχύσει την ομάδα μέχρι το 2026 (2+1).
Την περασμένη χρονιά είχε 16,4 πόντους (41,9%τρίπ.), 3,6 ριμπάουντ, 5,7 ασίστ, 1,2 κλεψίματα, 0,1 κόψιμο και 2,3 λάθη σε 32′ και 37 παιχνίδια στη Super Ligi και 14,9 πόντους (29,7%τρίπ.), 3,2 ριμπάουντ, 6,1 ασίστ, 1,3 κλεψίματα και 2,9 λάθη σε 33′ και 22 παιχνίδια στο EuroCup.
Παναθηναϊκός για Μήτογλου
Ο Παναθηναϊκός φουλάρει για την επιστροφή του Ντίνου Μήτογλου στην ομάδα.
Η ομάδα έχει ήδη κάνει την απαραίτητη προεργασία και του προσφέρει συμβόλαιο μέχρι το 2026.
Η περίπτωση του τσεκάρει όλα τα κουτάκια κι ο μόνος προβληματισμός έχει να κάνει με την κατάστασή του μετά από απραξία σχεδόν ενάμιση χρόνου. Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ έχει να παίξει από τις 26 Μαρτίου 2022, όταν ήταν ακόμα στην Αρμάνι Μιλάνο (2021-22).
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Πείτε ό,τι θέλετε - Θα βάλω το ευρωπαϊκό στο τραπεζάκι»
- Καρπετόπουλος: «Στα δύο ματς είτε θα υπάρξει ξανά έρωτας με τον Μπενίτεθ ή απίστευτη γκρίνια» (vid)
- Κατσαρός: «Αυτός ο παίκτης είναι "είδηση" για τον Παναθηναϊκό» (vid)
- Πανούτσος: «Αυτοί θα μπουν στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού»
- Αλλάζουν οι ισορροπίες: Χάνει τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό ο Κωνσταντέλιας