Παναθηναϊκός: Τώρα ένας πόιντ γκαρντ πιο ογκώδης από Λι, Πέρι
Κοιτάζοντας την (πολύ) πρώιμη εικόνα των σημερινών παικτών του Εργκίν Αταμάν πιστεύουμε ότι αν προστεθεί ένας ολ αράουντ φόργουορντ όπως ο Ιωάννης Παπαπέτρου στη θέση 3 (με καλό σουτ όμως από μακριά), ένας σκόρερ στη θέση του Γκριγκόνις κι ένας πλέι μέικερ που θα κάνει καλά τα βασικά, το παζλ θα αρχίσει να παίρνει πολύ όμορφη μορφή.
Ειδικά αν στην αγορά βρεθεί μεγαλόσωμος σκληροτράχηλος PG (κι όχι περιορισμένων σωματικών προσόντων σαν τον Πάρις Λι και τον Κέντρικ Πέρι) που με την οξυδέρκεια του θα κεφαλαιοποιήσει τη φυσική υπεροχή των Λεσόρ, Αντετοκούνμπο κοντά στο καλάθι, θα μιλάμε από τελείως άλλη βάση.
Ο Κώστας έχει μεν τεχνικές αδυναμίες αλλά στα αθλητικά προσόντα δεν παίζεται. Ο τύπος είναι πάνθηρας και κολλά μια χαρά στο πλευρό του Γάλλου αθληταρά.
Και να φανταστεί κανείς ότι πέρσι η ομάδα είχε το πιο δυσκίνητο ντουέτο, με Ουίλιαμς, Γκουντάιτις πλάι στον (σβέλτο για τα 220 εκατοστά του), Γιώργο Παπαγιάννη.
Σουτ δεν είχε από το τρίποντο επίσης, όπως και πλέι μέικερ για τρίτη σερί σεζόν! Καιρός δεν είναι να επιστρέψει το τριφύλλι στα βασικά του σπορ καλύπτοντας καταλλήλως τις ανάγκες του;
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Ήταν να μην γυρίσει το μάτι...» (pic)
- Παναθηναϊκός: Τέλος τα σενάρια με Καλάμπρια - Η κίνηση... παραμονής
- Κοτζιάς: «Για αυτούς τους τρεις γκαρντ ξέρω για Παναθηναϊκό»
- «Ρώτησε για Μπόλντουιν ο Παναθηναϊκός Aktor»
- Σέρβικο δημοσίευμα: «Αυτούς τους δύο γκαρντ παρακολουθεί ο Παναθηναϊκός»