Παναθηναϊκός: H αλήθεια για Λαπροβίτολα
Δημοσίευμα από την Ισπανία έκανε λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Νίκολας Λαπροβίτολα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr, ο Αργεντινός είχε ξεκινήσει τη διαδικασία αποχώρησής του από τους Καταλανούς.
Από την πλευρά του, ο Εξάστερος ρώτησε την προηγούμενη εβδομάδα για τον παίκτη και εξέτασε την περίπτωσή του.
Όμως, μετά την αλλαγή προπονητή στην «Μπάρτσα», ο παίκτης δεν προχώρησε καμία συζήτηση για την πιθανή αποδέσμευσή του.
Ο 33χρονος γκαρντ τις τελευταίες μέρες δεν έχει δείξει διάθεση αποχώρησης από τη Βαρκελώνη, γι’ αυτό και δεν υπήρχαν περαιτέρω συζητήσεις του Παναθηναϊκού με την πλευρά του.
Ο Λαπροβίτολα δεν αποτελεί στόχο του Παναθηναϊκού, καθώς υπήρξε μια κουβέντα την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά από τη Δευτέρα (26/6) έχουν αλλάξει πολλά στους Καταλανούς, σε οικονομικό και προπονητικό επίπεδο. Επομένως, το θέμα του Αργεντινού γκαρντ τελειώνει εδώ για το «τριφύλλι».
Τέλος, οι πράσινοι έχουν στοχεύσει σε άλλους στόχους στην αγορά και κινούνται για αυτούς, θέλοντας να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο, μετά τις «ηχηρές» μεταγραφές των Λούκα Βιλντόζα και Ματίας Λεσόρ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Χέιζ-Ντέιβις: Θετικός για επιστροφή στη EuroLeague – Τι περιμένει ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Το οίδημα και η απόφαση που έρχεται για Ναν
- Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή «ευκαιρίας» και το σκεπτικό πίσω από αυτή
- Παναθηναϊκός: Μπάσιμο για Φρουκ - Στο ΟΑΚΑ ο ατζέντης του
- Παναθηναϊκός: Πώληση ή δανεισμός με ειδικό όρο για Σφιντέρσκι