«Έχει κι άλλες βόμβες ο Παναθηναϊκός»
Ο δημοσιογράφος Βασίλης Βέργης σχολιάζει το μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά όσα γράφει στη Livesport:
Ο Εξάστερος έκανε τρομερή ρελάνς στην υπόθεση Πάντερ και με περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο 2 ετών υπερκάλυψη την προσφορά της Μπάρτσα στον Λεσόρ.
Αυτά συνέβαιναν Παλιά, συμβαίνουν όμως και τώρα, αποδεικνύοντας ότι θα ζήσουμε ξανά ημέρες μεγάλης κόντρας στο υψηλότερο επίπεδο! Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει προπονητή έναν εκ των κορυφαίων της Ευρωλίγκας, τον Εργκίν Αταμάν και έχει ήδη ανακοινώσει Λεσόρ, Βιολντόζα, Αντετοκούνμπο και Μωραΐτη. Όλα αυτά ως πρόγευμα!
Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει δύο μεγάλες επιστροφές: του Μιλουτίνοφ και του Ουίλιαμ-Γκος. Μάλλον και αυτές ως πρόγευμα, από τη στιγμή που μιλάει με Μίροτιτς και Κλάιμπερν ως διαδόχους του Βεζένκοφ, αν τελικά ο Βούλγαρος σταρ αποχωρήσει για το NBA.
Είμαι βέβαιος ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι από τα πιο συναρπαστικά των τελευταίων ετών.
Ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα να ενεργοποιήσει “βόμβες”. Πόσες; Αρκετές! Ποιου βεληνεκούς; Νομίζω μεγαλύτερου των Λεσόρ και Βιλντόζα! Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του είναι αποφασισμένος να απαντά σε κάθε “πρόκληση”.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Χέιζ-Ντέιβις: Θετικός για επιστροφή στη EuroLeague – Τι περιμένει ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Το οίδημα και η απόφαση που έρχεται για Ναν
- Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή «ευκαιρίας» και το σκεπτικό πίσω από αυτή
- Παναθηναϊκός: Μπάσιμο για Φρουκ - Στο ΟΑΚΑ ο ατζέντης του
- Παναθηναϊκός: Πώληση ή δανεισμός με ειδικό όρο για Σφιντέρσκι