«Ο Αταμάν θέλει τον Σανλί στον Παναθηναϊκό»
Από την Τουρκία μεταφέρουν πως ο Σανλί βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.
Ο Τούρκος φόργουορντ μένει ελεύθερος όπως όλα δείχνουν από την Μπαρτσελόνα, κι όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα στη γειτονική χώρα ο Αταμάν θέλει να συνεργαστεί και πάλι μαζί του.
Συγκεκριμένα, το «basketfaul.com» αναφέρει πως ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Σανλί στην Εφές και έχει πολύ καλή άποψη γι’ αυτόν, θέλει να τον φέρει στο ΟΑΚΑ.
Όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνος του στην κούρσα για τον 32χρονο, αφού η Μπαρτσελόνα θέλει να τον ανανεώσει ενώ Φενέρμπαχτσε και Μπάγερν Μονάχου έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον.
Φέτος, ο Σανλί είχε κατά μέσο όρο 7,8 πόντους και 3,9 ριμπάουντ στο πρωτάθλημα Ισπανίας, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε αντίστοιχα 6,2 πόντους και 3,1 ριμπάουντ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» το deal με μεγάλο χορηγό στη φανέλα
- Παναθηναϊκός: Κινητικότητα με Κηφισιά και πιθανή ανταλλαγή – τι εξετάζεται
- Παπαθεοδώρου: «Αυτά ισχύουν με τη "δυσμένεια" για Μπακασέτα και Τετέ»
- «Ο Μυστακίδης θέλει να αγοράσει τον ΣΚΑΪ - Πόσα χρήματα θέλει ο Αλαφούζος»
- Γιαννακόπουλος: Άναψε... φωτιά για μεταγραφή!