«Μετά τον Παναθηναϊκό και η Μονακό έκανε πρόταση στον Έξουμ»

Ρεπορτάζ από το εξωτερικό κάνουν λόγο για πρόταση του Παναθηναϊκού και της Μονακό για τον Ντάντε Έξουμ.

Βόμβα: Πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού ο Έξουμ για τον «άσο»!

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Λούκα Ντ’ Αλεσάντρο, οι Μονεγάσκοι κάνουν το δικό τους… μπάσιμο για τον Αυστραλιανό γκαρντ, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη πρόταση στον 27χρονο.

Ο Ιταλός ρεπόρτερ, σε ανάρτησή του στο Twitter, αναφέρει πως η Μονακό έκανε πρόταση στον Αυστραλιανό γκαρντ, ο οποίος έχει δεχθεί ήδη πρόταση συμβολαίου από τους «πράσινους», οι οποίοι τον έχουν ως βασικό στόχο για τη νέα σεζόν.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr