Πιτίνο: «Ο Παπαγιάννης βρήκε κίνητρο, επειδή του έδωσα αγάπη!» (vid)

Ο Ρικ Πιτίνο παραχώρησε μια συνέντευξη στο sportal , αναφέρθηκε στις μέρες του στον Παναθηναϊκό και στάθηκε στην περίπτωση του Παπαγιάννη.

Πιτίνο: «Δεν πήραμε κάποια σφυρίγματα, έπρεπε να νικήσουμε»

Αναλυτικά στο sportal:

«Ο Ολυμπιακός είχε δύο φοβερά χρόνια. Ίσως χάσουν τον καλύτερό τους παίκτη από το Σακραμέντο. Ο Παναθηναϊκός αλλάζει και θα επενδύσει ξανά. Όταν και οι δύο είναι καλοί, το πάθος γίνεται μεγαλύτερο.

Η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μου. Έχω προπονήσει εδώ. Στον Παναθηναϊκό πήγαμε δυο φορές στα πλέι οφ, στενοχωρήθηκα τη δεύτερη φορά που ήρθα για τον λόγο ότι κάποιος άλλος απολύθηκε. Θα ήθελα να είμαι από το καλοκαίρι στην ομάδα, αλλά είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Φτάσαμε στις δυνατότητές μας και τις δυο χρονιές.

Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον Παπαγιάννη, τον Καλάθη, τον Παπαπέτρου. Ο Παπαπέτρου με πείραζε επειδή κερδίσαμε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τη μέρα που ήρθα και στην πρώτη ήττα τους είπα ”δεν έχετε κερδίσει ένα παιχνίδι, όλα σχετίζονται με τη νίκη” και εκεί τρελάθηκε.

Ο Παπαγιάννης έχει στεγνώσει και παίρνει μύες. Κάθε παίκτης είναι διαφορετικός. Όλοι οι παίκτες εκτελούν αυτά που ζητάς, στην περίπτωση του Παπαγιάννη πρέπει να τον αγκαλιάσεις και να πιστέψεις σε εκείνον, τότε, αυτός θα ”σκοτώσει” για σένα. Ο Παπαγιάννης βρήκε κίνητρο, δίνοντάς του πολλή αγάπη.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr