Στο ύψος του και σε σούπερ απόδοση ο Παναθηναϊκός!

Μαντζούκας: «Είμαι ευλογημένος που βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα, με αυτόν τον κόσμο»

Μονόδρομος η νίκη και το 2-2 για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό (21:15).

Μονόδρομος η νίκη και το 2-2 για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό (21:15) ώστε να διατηρηθούν οι ελπίδες για τον τίτλο στην Basket League.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έπειτα από δύο παιχνίδια όπου ηττήθηκε στο ΣΕΦ και νίκησε στο ΟΑΚΑ με διαφορά ενός σουτ (73-70, 67-65), στον τρίτο τελικό δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και γνώρισε την ήττα δίχως αντίσταση (75-52).

Πλέον οι «πράσινοι» βρίσκονται πίσω με 2-1 στη σειρά και στο Game 4 έχουν μοναδική επιλογή τη νίκη για το 2-2, ώστε ο τίτλος να κριθεί σε πέμπτο τελικό στο ΣΕΦ την Κυριακή (18/6, 21:15) και να μην αφήσουν τους Πειραιώτες να φύγουν πρωταθλητές από το ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός στον προηγούμενο αγώνα της σειράς που έγινε στο ΟΑΚΑ επικράτησε χάρη στο μεγάλο τρίποντο του Πονίτκα, σπάζοντας το αρνητικό σερί στα ντέρμπι κι έδειξε πως μπορεί να νικήσει και όχι μόνο να κοντράρει τον «αιώνιο» αντίπαλο. Η έδρα και το κίνητρο είναι σημαντικά όπλα για νέα νίκη ώστε όλα να κριθούν στο ΣΕΦ. Στο 2.75 η νίκη του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Ειδικά στοιχήματα για όλα τα… γούστα

Στον τρίτο τελικό η επιθετική εικόνα της ομάδας ήταν κάκιστη, με μόλις 52 πόντους, με τον Γκριγκόνις παρά και την ατομικά κακή εμφάνισή του να έχει 13 πόντους. Ο Λιθουανός αποτελεί μία από τις πλέον σημαντικές μονάδες και η παραγωγικότητά του κρίνει πολλά. Θα πάρει αρκετές προσπάθειες και συναντάμε σε απόδοση 5.00 να είναι πρώτος σκόρερ του ντέρμπι.

Παράλληλα ο Σερέλης θα δώσει εντολή να τροφοδοτηθεί ο Γκουντάιτις ώστε να τελειώσει φάσεις στο ζωγραφιστό. Στους τρεις πρώτους τελικούς έχει σκοράρει 7.3 πόντους και το να σημειώσει Over 7.5 πόντους δίνεται σε απόδοση 1.82.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News