Παναθηναϊκός: Θα ισοδυναμεί με... κούπα!
Ο Παναθηναϊκός έχασε στο ΣΕΦ παιχνίδι που δύσκολα θα έλεγχε τον ρυθμό έχοντας απομείνει με ένα πλέι-μέικερ.
Μετά από δύο αγώνες που τους ζόρισες οι άλλοι φρόντισαν και πήραν τα μέτρα τους, οι ρέφερι ήταν εχθρικά διακείμενοι απέναντί σου από το τζάμπολ, ε, δεν ήθελε και πολύ τους μικρούς να τους πάρει από κάτω, ειδικά την στιγμή που οι πιο έμπειροι (Παπαγιάννης, Ουίλιαμς) για ένα ακόμα παιχνίδι πέρασαν και δεν άγγιξαν.
Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αλλάζει μαρκαρίσματα πάνω στον Πάρις Λι για να τον βγάλει εκτός αγώνα (θαύμα είναι που ο Αμερικανός αντέχει τόσους μήνες δίχως να έχει αλλαγή) δεν είχες κάτι να ποντάρεις πλην του οίστρου του Μάριους Γκριγκόνις που όμως έμοιαζε τόσο μόνος.
Με την διαιτησία να παίζει έδρα και τον Λι στενά μαρκαρισμένο μηδένισες τα ορμητικά διαστήματα που θα μπορούσες να επιτεθείς κατά κύματα (όπως στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο δεκάλεπτο) και σιγά-σιγά έφθινες.
Όταν, δε, η διαφορά άρχισε να ανεβαίνει, κράτησες και δυνάμεις για το παιχνίδι του Αμαρουσίου. Προφανώς το να πας τους τελικούς σε 5ο παιχνίδι με το σημερινό ρόστερ θα ισοδυναμεί με…τίτλο!
Δημήτρης Στρατής
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Ήταν να μην γυρίσει το μάτι...» (pic)
- Παναθηναϊκός: Τέλος τα σενάρια με Καλάμπρια - Η κίνηση... παραμονής
- Κοτζιάς: «Για αυτούς τους τρεις γκαρντ ξέρω για Παναθηναϊκό»
- «Ρώτησε για Μπόλντουιν ο Παναθηναϊκός Aktor»
- Σέρβικο δημοσίευμα: «Αυτούς τους δύο γκαρντ παρακολουθεί ο Παναθηναϊκός»