Αξίζει η υπομονή με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη

Αξίζει η υπομονή με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη

Τι πιστεύει για τον εαυτό του ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης;

Σταχυολογούμε από παλιότερες συνεντεύξεις του.

“Είμαι ψηλός για γκαρντ, μπορώ να παίξω μέχρι και στο “3”, μαρκάρω σε τρεις θέσεις, βλέπω τις πάσες ψηλά. Πρέπει να δυναμώσω το κορμί μου και να γίνω καλύτερος στην άμυνα κυρίως μακριά από εκεί όπου παίζεται η μπάλα”.

Ο μικρός έβγαλε και στον δεύτερο αγώνα πολύ ενέργεια (όπως στο ΣΕΦ). Μπήκε ζεστός στο παρκέ, έβαλε τα τριποντάκια του , γενικά δείχνει πως αξίζει να επενδύσεις πάνω του και σε μερικά χρόνια να δρέψεις καρπούς από την πρόοδό του.

Στο κάτω κάτω λείπουν πολύ οι καλές νεανικές φουρνιές στο άθλημα τα τελευταία χρόνια κι εσύ που έχεις κάποια από τα πιο διαλεχτά τέκνα της νούβελ βαγκ μέσα στα πόδια σου δεν κάνει να τα σνομπάρεις.

Μας αρέσει πραγματικά η βελτίωση του νεαρού.

Δουλεύει σκληρά, έχει κάνει βήματα προόδου, μπορεί να αποδειχθεί μεγάλο κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τον χειμώνα έκανε την ανάγκη φιλότιμο, παίζοντας και στη θέση 4 επειδή απλά ο Ντέρικ Ουίλιαμς δεν είχε αλλαγή στη θέση του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News