Παναθηναϊκός: "Stand by για πρόταση σε Ντόρσεϊ, με ή χωρίς Πάντερ"

«Τότε θα ασχοληθεί με Ντόρσεϊ ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός είναι stand by για να καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το eurohoops.net, Ο 27χρονος ομογενής σούτινγκ γκαρντ είναι στην έξοδο από τη Φενέρμπαχτσε κι ίσως στο δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός είναι stand by για να καταθέσει πρόταση συνεργασίας.

Η επιστροφή σε πρωταγωνιστικό ρόλο (και) στην Ευρωλίγκα απαιτεί τους καλύτερους κι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πληροί εις διπλούν τις προϋποθέσεις ως κάτοχος κι ελληνικού διαβατηρίου.

Ο Παναθηναϊκός έχει διάθεση κι αμεσότητα να προσφέρει ξανά μεγάλα συμβόλαια κι αυτό του δίνει προβάδισμα σε πιθανό ανταγωνισμό με άλλες ομάδες.

Μείνει-δε μείνει ελεύθερος ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, τον κάνει-δεν τον κάνει δικό του ο Παναθηναϊκός, η υπόθεσή του είναι ανεξάρτητη από άλλες, όπως, για παράδειγμα, του Κέβιν Πάντερ, παρότι στην ίδια θέση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News