Παναθηναϊκός: "Stand by για πρόταση σε Ντόρσεϊ, με ή χωρίς Πάντερ"

«Τότε θα ασχοληθεί με Ντόρσεϊ ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός είναι stand by για να καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το eurohoops.net, Ο 27χρονος ομογενής σούτινγκ γκαρντ είναι στην έξοδο από τη Φενέρμπαχτσε κι ίσως στο δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός είναι stand by για να καταθέσει πρόταση συνεργασίας.

Η επιστροφή σε πρωταγωνιστικό ρόλο (και) στην Ευρωλίγκα απαιτεί τους καλύτερους κι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πληροί εις διπλούν τις προϋποθέσεις ως κάτοχος κι ελληνικού διαβατηρίου.

Ο Παναθηναϊκός έχει διάθεση κι αμεσότητα να προσφέρει ξανά μεγάλα συμβόλαια κι αυτό του δίνει προβάδισμα σε πιθανό ανταγωνισμό με άλλες ομάδες.

Μείνει-δε μείνει ελεύθερος ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, τον κάνει-δεν τον κάνει δικό του ο Παναθηναϊκός, η υπόθεσή του είναι ανεξάρτητη από άλλες, όπως, για παράδειγμα, του Κέβιν Πάντερ, παρότι στην ίδια θέση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News