Ολυμπιακος-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 11/6

Μπαρτζώκας: «Έπρεπε να κερδίσουμε...»

Με στόχο το break που θα τον φέρει μία ανάσα από τον τίτλο πηγαίνει στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός (11/6, 21.15).

Ολυμπιακος-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη του 3ου τελικού της Basket League

Με στόχο το break που θα τον φέρει μία ανάσα από τον τίτλο πηγαίνει στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός (11/6, 21.15). Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη παρά τις περί του αντιθέτου προβλέψεις και εκτιμήσεις βάσει της κακής εικόνας της στα προηγούμενα παιχνίδια, έχει καταφέρει να διεκδικεί στα ίσια τον τίτλο της Basket League.

Στον πρώτο τελικό στο ΣΕΦ ηττήθηκε στις λεπτομέρειες (73-70), ενώ στο ΟΑΚΑ χάρη στο μεγάλο τρίποντο του Πονίτκα πήρε το ροζ φύλλο (67-65), ισοφάρισε σε 1-1 και πανηγύρισε για πρώτη φορά έπειτα από 14 συνεχόμενες ήττες σε ντέρμπι, σπάζοντας την «κατάρα».

Τώρα ακολουθεί η νέα μάχη στο ΣΕΦ όπου κρίνεται το αποφασιστικό προβάδισμα για τον τίτλο. Οι «πράσινοι» έχουν δείξει και στους δύο τελικούς ως τώρα πως μπορούν να διεκδικήσουν τη νίκη και αυτό θα κάνουν και τώρα ώστε να κάνουν το μεγάλο βήμα για την κούπα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Ολυμπιακος-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού σχολίασε μέσω Instagram τα παράπονα του Ολυμπιακού, ανεβάζοντας αρχικά δύο φωτογραφίες με την τάπα του Αγραβάνη στον Μπολομπόι, που χρεώθηκε φάουλ και μία παράβαση του Φαλ στον Παπαγιάννη. Διαβάστε τι αναφέρει η ανάρτηση.

«Έχουν και παράπονα! Έτσι είναι… Από το 80-20 που είχατε συνηθίσει πλέον σας παίζουν 65-35 και έχετε παράπονα… Να ετοιμάζεστε και για το 50-50 που τόσα χρόνια υποτίθεται ζητούσατε. Όπως όλοι παραδεχόμασταν ότι μέχρι πριν κάνα μήνα παίζατε απίστευτο μπάσκετ και ασχέτως των αναμετρήσεών μας που κρίθηκαν σε λεπτομέρειες.

Γενικά ήσασταν πολύ καλύτεροι, έτσι πρέπει τώρα που έχετε ξεφουσκώσει και έχετε και τόσα εσωτερικά θέματα με αποτέλεσμα η διαφορά στην εικόνα εντός παρκέ να έχει μικρύνει έως εξαλειφθεί, να μη δυναμιτίζετε το κλίμα… Ένα ματς χάσατε. Τι θα γίνει όταν θα πάρουμε το πρωτάθλημα;

Υ.Γ.: Ήσαστε άτυχοι… Δύο φορές έχετε ονειρευτεί δυναστείες… Όπως και την πρώτη, έτσι και τώρα με τα όνειρα θα μείνετε.

Έναν επικοινωνιολόγο δεν έχετε να σας πει πώς κάνοντας παράπονα για σήμερα το μόνο που έχει ως αποτέλεσμα είναι να καταλαβαίνει ακόμα και ο πιο αδαής ποιες είναι οι απαιτήσεις σας; Δηλαδή το 80-20».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News