Αγραβάνης: «Δεν τιμάει τον Μπαρτζώκα αυτό που είχε πει»

Αγραβάνης: «Δεν τιμάει τον Μπαρτζώκα αυτό που είχε πει»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε για τη νίκη επί του Ολυμπιακού, ενώ σχολίασε και όσα είχε πει ο κόουτς των ερυθρολεύκων.

Οι δηλώσεις του διεθνή φόργουορντ του Παναθηναϊκού στη Magic Euroleague:

«Με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα έχουμε χάσει τρία ματς στον πόντο, δεν έχουμε πάρει αυτό που μας αξίζει. Σήμερα πήραμε εμείς το ματς, ήταν η σειρά μας. Υπήρχε νευρικότητα στην επίθεση, η άμυνά μας ήταν πάλι εκεί και μας έδωσε τη νίκη μαζί με το μεγάλο σουτ του Πονίτκα.

Προσπαθούμε να είμαστε καλοί συμπαίκτες, βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Θέλουμε πολύ το πρωτάθλημα, δεν είμαστε εδώ για μια νίκη όπως είπε ο προπονητής του Ολυμπιακό, θέλουμε το πρωτάθλημα, είναι δύσκολο αλλά αυτός είναι ο στόχος μας.

Θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι στο ΣΕΦ, εφόσον προστατεύουμε την έδρα μας, έχουμε την ευκαιρία μας για δύο μπρέικ. Θα δούμε σαν τελικό το επόμενο παιχνίδι. Θεωρώ δεν έχουμε κάνει καλό επιθετικό ματς ακόμα, αν βρούμε ρυθμό θα είναι διαφορετικά τα πράγματα».

Για την αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό των 90 πόντων μ.ο.: «Ο Ολυμπιακός παίζει… μουσικές καρέκλες, το έχω ξαναπεί, κινούνται γύρω-γύρω. Τους έχουμε κόψει την κίνηση αυτή, δε θα πω κάτι παραπάνω στην τακτική μας. Θα συνεχίσουμε να είμαστε σκληροί στην άμυνα και συγκεντρωμένοι».

Για το σχόλιο του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πρώτο τελικό, ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι ικανοποιημένος να παλεύει τα παιχνίδια: «Δεν νομίζω ότι ισχύσει και δεν τον τιμάει αυτό που είχε πει ο Μπαρτζώκας».

Για την άμυνα του Βεζένκοφ: «Είναι εντολή και μέρος της άμυνάς μας, εγώ, ο Πονίτκα ή ο Μαντζούκας, όποιος τον μαρκάρει να παίζει overplay. Δεν είναι τυχαίο ο καλύτερος παίκτης της Ευρωλίγκα, αν παίζεις δυνατά κοντά του μπορείς να τον περιορίσεις. Το θέμα είναι να παίξεις και στην επίθεση καλά. Υπάρχουν αρκετοί κομβικοί παίκτες, όπως ο Ουόκαπ, ο Σλούκας, πρέπει να τους προσέξουμε. Εχουμε αρκετή δουλειά ακόμα να κάνουμε».

Για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ: «Είναι φανταστική και δε γίνεται να μη δώσεις το 100%. Μας βοήθησε απίστευτα ο κόσμος να παλέψουμε ως το τέλος και να πάρουμε τη νίκη».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News