Παναθηναϊκός: Αποστολή «σταματήστε τον Βεζένκοφ»

Παναθηναϊκός: Αποστολή «σταματήστε τον Βεζένκοφ»

Η λογική λέει ότι στα επόμενα ντέρμπι ο Σερέλης θα επιλέξει Μαντζούκα ή Αγράβανη για να αναχαιτίσει τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς βγαίνει τελείως από την εξίσωση, εκτός από το ότι είναι φρικτός αμυντικός εδώ και πέντε μήνες είτε υπάρχει στο γήπεδο, είτε όχι, είναι το ίδιο και το αυτό.

Ούτε ο Λευτέρης, ούτε ο Δημήτρης αποτελούν safe επιλογές για να περιορίσουν τον Βούλγαρο που φέτος είναι εξαιρετικός στη ζώνη πυρός του, τόσο κοντά στο καλάθι όσο και ακροβολισμένος στα 7 μέτρα.

Ο προπονητής του τριφυλλιού γνωρίζει ότι κάτι πρέπει να αλλάξει.

Η φετινή πορεία του Ολυμπιακού δείχνει ότι για να καταβάλλεις την αντίσταση του πρέπει να χαμηλώσεις το περιφερειακό ποσοστό του και να ελέγξεις το ριμπάουντ, βγάζοντας εκτός νυμφώνος Σλούκα και Βεζένκοφ.

Το στυλ παιχνιδιού του αντιπάλου στην επίθεση δεν αφήνει περιθώριο υψηλών βλέψεων ότι θα τον κάνεις να υποπέσει σε αρκετά λάθη ,που θα παράγουν τρανζίσιον καταστάσεις, ωστόσο μπορείς να τους εκνευρίσεις αφήνοντάς τους να αστοχούν, κάτι που …τρελαίνει τον Μπαρτζώκα που με τις αντιδράσεις του μεταφέρει τα νεύρα του και εντός παρκέ.

Πως νομίζετε κόντεψες να πάρεις διπλό την Κυριακή;

Σίγουρα, πάντως, οφείλεις να κόψεις την θέα του καλαθιού σου στον Βεζένκοφ που είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης των άλλων, στον Πειραιά τον μάρκαρες καλύτερα στην επανάληψη κι οι αντίπαλοι έπαθαν κλακάζ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News