Παναθηναϊκός: Αξίζει του χρόνου μια ευκαιρία από τον Αταμάν!

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός: Η ώρα, το κανάλι, ποιος περιγράφει

Ο Πάρις Λι είναι ο μόνος πλέι-μέικερ που σου έχει απομείνει.

Όσο (και αν) αντέξει στους τελικούς εσύ θα είσαι ανταγωνιστικός. Ο πιο σταθερός Αμερικανός την τρέχουσα τραυματική σεζόν.

Με μικρό μπόι αλλά δυνατό κορμί (ιδιαίτερα ο κορμός του) λειτουργεί περισσότερο ως big guard με τον τρόπο που κινείται στο γήπεδο παρά ως speedy περιφερειακός.

Στο ΣΕΦ άντεξε το κονταροχτύπημα με την περιφέρεια του αντιπάλου, είχε σωστές τοποθετήσεις κι έγκαιρες αλλαγές κατεύθυνσης για να γλιτώσει από παγίδες στο μαρκάρισμά του και να ελευθερώσει την μπάλα.

Έχει ακόμα πολλά να μάθει στον τρόπο που αντιλαμβάνεται/αποκωδικοποιεί τις άμυνες στο μισό γήπεδο στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας ειδικά, όμως είναι έξυπνος, με μεγάλη όρεξη να διακριθεί.

Ένα παιδί που δεν φοβάται κανέναν, που μετράει τον αντίπαλο, τον ζυγίζει και του επιτίθεται δίχως να το πολυσκεφτεί.

Κατά την ταπεινή μας άποψη αξίζει μια ακόμα ευκαιρία του χρόνου από τον Εργκίν Αταμάν, πίσω από τον βασικό πόιντ γκαρντ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News