Παναθηναϊκός: Με τρεις τίτλους δεν μπορείς να είσαι υπερόπτης απέναντι σε μια αυτοκρατορία

Παναθηναϊκός: Με τρεις τίτλους δεν μπορείς να είσαι υπερόπτης απέναντι σε μια αυτοκρατορία

Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό φέτος, ωστόσο θέλει πολλά ψωμιά να φάει ώστε να μπορεί απέναντί του να είναι υπερόπτης!

Ο φιναλίστ της Ευρωλίγκας -που διαθέτει υπέρ του χημεία, αυτοματισμούς, αύρα και…διαιτητές -έχει ιδρώσει να σε κερδίσει φέτος στο πρωτάθλημα και όλες του οι επιτυχίες είναι στο σουτ!

Την Κυριακή ήταν ευκαιρία να τον ρίξεις στο καναβάτσο ακόμα κι αν έπαιζες με ένα ξένο λιγότερο, ακόμα κι αν σακατεύτηκε στο στόμα ο Μποχωρίδης (αφήνοντας τον Λι χωρίς συνοδοιπόρο στο 1), με τους λιμανίσιους να βγάζουν ένα αφ΄υψηλού υφάκι λες και τρεις τίτλοι σε 1.5 χρόνο μπορούν να αντισταθμιστούν με μια παντοκρατορία 27 ετών που έχει γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες και δύσκολα θα καταρριφθεί στο μέλλον.

Το 1-0 που έκαναν οι Πειραιώτες είναι γεγονός ωστόσο κι η σθεναρή αντίσταση των πρασίνων θα καταγραφεί υπέρ τους.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα τους κάνει καλό ώστε να εμφανιστούν από την Πέμπτη ακόμα πιο ανταγωνιστικοί, αυτή τη φορά μπροστά στο κοινό τους.

Το χρωστούν στους εαυτούς τους, δεν είναι δα τόσο…κακοί για να τους έχουν οι απέναντι στο 0-14!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News