Παναθηναϊκός: Οι δύο παίκτες-έκπληξη στο ΣΕΦ

Σερέλης: Οι δηλώσεις μετά την ήττα στο ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ αλλά έχει αποκτήσει πολλά κέρδη για τη συνέχεια.

Οι πράσινοι ήταν ξεγραμμένοι απ’ όλους, όταν πήγαν στο ΣΕΦ κι όλοι περίμεναν πως ο Ολυμπιακός θα είχε ένα πολύ εύκολο βράδυ και θα έκανε ξεκούραστα το 1-0.

Ο Παναθηναϊκός στάθηκε σαν μεγάλη ομάδα στο Φαληρικό στάδιο και με καλύτερη διαιτησία θα μπορούσε να είχε πάρει και το παιχνίδι, κάνοντας το break.

Παρά την ήττα πάντως οι πράσινοι κέρδισαν πράγματα από το χθεσινό ματς. Πέρα από την εμφάνισή τους, κέρδισαν και δύο παίκτες ενόψει συνέχειας των τελικών.

Πιο συγκεκριμένα οι Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Δημήτρης Αγραβάνης με το που μπήκαν έδωσαν πολλές λύσεις στο αμυντικό κομμάτι, δυσκόλεψαν τον Ολυμπιακό και παραλίγο να δώσουν με τη συμβολή τους τη νίκη στην ομάδα τους.

Είναι δεδομένο, λοιπόν, πως ο Σερέλης θα υπολογίζει περισσότερο σε αυτούς στα επόμενα παιχνίδια παρά στον αδιάφορο, για παράδειγμα, Ντέρικ Ουίλιαμς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News