Παναθηναϊκός: Ραντεβού στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Ραντεβού στο ΟΑΚΑ

Τελικά η “υποδοχή” στο ΣΕΦ έδειξε ότι οι λιμανίσιοι υπολόγιζαν τον Παναθηναϊκό περισσότερο κι από τους δικούς του οπαδούς!

Ετσι είναι αυτά, όταν τα έχεις δει όλα τόσες δεκαετίες από τους πράσινους. Όσα σερί κι αν μετράς, όσο καλύτερη ομάδα κι αν είσαι, όσο κι αν ξέρεις ότι η διαιτησία θα σε προστατεύσει, η καρδούλα σου το ξέρει πόσο αγχώνεσαι, βλέποντας τον Μαντζούκα και τον Καλαϊτζάκη να σε απειλούν.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση όταν οι οικοδεσπότες ξέφυγαν στο σκορ, στο 4ο δεκάλεπτο τους είχε 22-12 στο σκορ, ενώ αν δεν σούταρε με τόσο τραγικό άσχημα από το τρίποντο μπορεί να έκανε το κόλπο γκρόσο.

Μιλάμε για σειρά που ενώ όλοι θεωρούν θαύμα να χάσει έστω κι ένα παιχνίδι ο αντίπαλος, την Κυριακή έδειξες ότι μπορούμε να περιμένουμε ντέρμπι και πράσινη αντίσταση μολονότι το τριφύλλι παίζει με ένα πόιντ γκαρντ (Λι), χωρίς τον Μπέικον, με τον Ουίλιαμς να είναι θλιβερός (μήνες τώρα) , τον Γκριγκόνις να προσπαθεί να σε κουβαλήσει και τον Πονίτκα να είναι απλά ένα καλό εργαλείο που καλείται τώρα να πάρει πολλές πρωτοβουλίες.

Ραντεβού στο ΟΑΚΑ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News