Παναθηναϊκός: Αυτά ισχύουν για πιθανή επιστροφή Τζέιμς

Τζέιμς: Απάντησε για το αν θα πάει μαζί με τον Λάσο στον Παναθηναϊκό

Ο Μάικ Τζέιμς συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με ρεπορτάζ των Σέρβων, όμως το συγκεκριμένο δημοσίευμα παρουσιάζει αρκετές ατέλειες.

Ο Μάικ Τζέιμς είναι ένας παίκτης που βρίσκεται στη λίστα του Εργκίν Αταμάν ενόψει της νέας σεζόν, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω που πρέπει ν’ αναφερθεί για το θέμα αυτό.

Οι Σέρβοι χθες επικαλέστηκαν δικές τους πηγές και ανέφεραν πως Παναθηναϊκός και Τζέιμς βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και μάλιστα η επίτευξη της συμφωνίας τους δεν απέχει πολύ.

Ωστόσο το ρεπορτάζ αυτό δε συμβαδίζει με την πραγματικότητα, καθώς ο Αμερικανός guard, δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Μονακό, δεν έχει προσεγγιθεί σοβαρά από τον Παναθηναϊκό.

Να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο που έχει ο Τζέιμς αγγίζει τα 2,6 εκ ευρώ και είναι σίγουρα μεγάλο αγκάθι για τους πράσινους που έχουν κυκλώσει τον Αμερικανό guard.

Αν η κατάσταση αλλάξει μέσα στη διάρκεια του καλοκαιριού είναι κάτι που αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, όμως σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα οι δύο πλευρές δεν έχουν μπει σε διαδικασία επαφών για πιθανή συνεργασία.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News