Σερέλης: «Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν ή δεν ήταν το φάουλ του Αγραβάνη»

Σερέλης: «Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν ή δεν ήταν το φάουλ του Αγραβάνη»

Διαβάστε παρακάτω όσα είπε ο Χρήστος Σερέλης στην συνέντευξη τύπου.

Αναλυτικά:

“Αφήσαμε τον Ολυμπιακό να σκοράρει πολύ εύκολα στο πρώτο δεκάλεπτο. Είχαμε πει ότι πρέπει να έχουμε υπομονή, για να ακολουθήσουμε το πλάνο και να έχουμε ξεκάθαρη άποψη για τη συνέχεια της σειράς. Αν μπορεί αυτό το πλάνο να μας οδηγήσει κάπου. Επιθετικά αργήσαμε, στο β’ μέρος βρήκαμε καλύτερες φάσεις και χρόνο με το χρόνο μειώναμε τη διαφορά. Περάσαμε σε ένα κρίσιμο σημείο μπροστά, σε ένα σημείο ιδανικό για το μπρέικ, δυστυχώς όμως δεν κρατήσαμε το προβάδισμα, είχαμε ένα ελεύθερο σουτ από τον Γκριγκόνις και το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Ήρθαμε για να αποδείξουμε ότι δεν θα είναι τόσο εύκολη η σειρά όσο πολλοί πίστευαν. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, δυνατοί, συγκεντρωμένοι από την αρχή και με καθαρό μυαλό για 40 λεπτά. Το μπάσκετ είναι παιχνίδι που κρίνεται στις τελευταίες κατοχές. Σφυρίχθηκε ένα φάουλ στο μηδέν, δεν ξέρω κατά πόσο ήταν ή δεν ήταν. Θα δούμε το πλάνο, τι πρέπει να διορθώσουμε για να μην έχουμε νεκρά διαστήματα. Δεν πρέπει να συμβεί αυτό στο ΟΑΚΑ, πρέπει να είμαστε πιο συμπαγείς αμυντικά και επιθετικά.

Δεν πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν υποψιασμένος. Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι το ίδιο δύσκολο παιχνίδι και θα ήταν ακόμη πιο δύσκολο αν είχαμε κερδίσει απόψε. Οι παίκτες και οι προπονητές ήταν πολύ έμπειροι. Πιστεύω ότι μας δίνει αυτοπεποίθηση το αποψινό ματς, να πιστέψει και ο κόσμος παραπάνω αυτή την προσπάθεια. Η σεζόν δεν είναι επιτυχημένη, σίγουρα όμως δεν πάμε να παίξουμε με κάτω τα χέρια σε κανένα παιχνίδι”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News