Έστειλε «μήνυμα» ο Παναθηναϊκός, πήρε το... μήνυμα από τη διαιτησία!

Έστειλε «μήνυμα» ο Παναθηναϊκός, πήρε το... μήνυμα από τη διαιτησία!

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με 73-70, στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος. Παράπονα από τους πράσινους, που είδαν τους διαιτητές να σφυρίζουν με διαφορετικά κριτήρια.

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και με ένα σερί 10-0 ξεκίνησε με διψήφια διαφορά. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε χωρίς να μπορεί να βρει τρόπο να αντδράσει και η πρώτη περίδος τέλειωσε με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 26-14.

Στην δεύτερη περίοδο ο Παναθηναϊκός με καλύτερη άμυνα δυσκόλεψε περισσότερο τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να μειώσει λίγο την διαφορά και τις δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με σκορ 41-33.

To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ καλα για τον Εξάστερο και με ένα γρήγορο σερί 7-0 έφτασε την διαφορά στον πόντο. Ο Ολυμπιακός στην συνέχεια εκμεταλλέυτηκε τα λάθη του Παναθηναϊκού και έφτασε και πάλι την διαφορά στο +10 (56-46) τρία λεπτά πριν την λήξη του της τρίτης περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυναμικά και στο τέταρτο δεκάλεπτο και με σερί 18-4 έφερε τούμπα το ματς δύο λεπτά πριν την λήξη του αγώνα. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε και πάλι στο +3 με τον Γκριγκόνις να μεινώνει σε 71-70 έξι δευτερόλεπτα πριν το τέλος τους αγώνα, με τον Ολυμπιακό τελικά να παίρνει το ματς με 73-70.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News