Παναθηναϊκός: Δίψα υπάρχει;

Παναθηναϊκός: Ο σίγουρος βάσει συμβολαίου για του χρόνου

Καμία τιμή δεν περικλείει το γεγονός ότι η πιάτσα είναι πεπεισμένη πως πας για τρίτο …σκούπισμα από τους λιμανίσιους μέσα σε λίγα χρόνια.

Πέρσι αλλά και το 2015 (με υπηρεσιακό προπονητή Σωτήρη Μανωλόπουλο) οι απέναντι έκαναν περίπατο.

Το 2015 είχες ένα σωρό τραυματίες, πέρσι ήσουν ξεχαρβαλωμένος λόγω…εσόδων-εξόδων, φέτος όμως ανέβασες το μπάτζετ, πήρες παίκτες/προπονητή από υψηλότερο ράφι κι όμως πάλι έκανες μια τρύπα στο νερό.

Είναι κι οι 13 σερί ήττες από αυτούς που δεν χωνεύονται και κάνουν τις στοιχηματικές εταιρείες να θεωρούν θαύμα θαυμάτων να είναι το τριφύλλι όχι πρώτο αλλά έστω ανταγωνιστικό.

Οι προσθαφαιρέσεις του καλοκαιριού ενώ πρόσθεσαν ποιοτικούς αθλητές αφαίρεσαν κάθε έννοια σκληράδας που τα προηγούμενα χρόνια διατηρούσε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή.

Εξαιρουμένων Λι και Πονίτκα οι υπόλοιποι θέλουν μπάλα στα χέρια για να δημιουργήσουν, για άμυνα ούτε λόγος.

Τι γίνεται τις προσεχείς μέρες; Θα χρειαστούν τόνοι αυτοπεποίθησης στον σκληρό πυρήνα της ομάδας για τους τελικούς αλλά δεν ξέρουμε από που αυτοί θα προκύψουν.

Ο οργανισμός έχει χάσει το winning mentality, προσωπικά αμφιβάλλουμε ακόμα και για τη δίψα του όταν εδώ κι εβδομάδες όλοι γράφουν ότι θα έρθουν σαρωτικές αλλαγές και από τους υπάρχοντες παίκτες ελάχιστοι θα παραμείνουν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News