Καρπετόπουλος: «Περιμένω ότι θα γίνει χαμός στα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός»

Καρπετόπουλος: «Κάτω από τη βάση ο Παναθηναϊκός, δεν μου άρεσε τίποτα!» (vid)

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος σχολιάζει το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Game 1 τελικών.

Αναλυτικά όσα γράφει στη Sportday:

Η λογική λέει ότι το αυριανό παιχνίδι, το πρώτο της σειράς, μπορεί να είναι πραγματικά πολύ δύσκολο για τον Παναθηναϊκό (και κατά συνέπεια πολύ πιο εύκολο για τον Ολυμπιακό) αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και δεν αγωνιστεί ο Γκουντάιτις εξαιτίας ίωσης.

Μολονότι ο Μπλακ δεν είναι στα καλύτερά του (χθες πήρε μέρος στην προπόνηση, αλλά αυτό συνέβη για πρώτη φορά μετά την επιστροφή απ΄ το Κάουνας), ο Ολυμπιακός έχει μια υπεροχή στη θέση «5» κι ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει σκοπό να χτυπήσει εκεί.

Γι΄ αυτό άλλωστε κράτησε για τη σειρά τον Μπολομπόι, θυσιάζοντας τον Κάναν. Αν μείνει έξω αύριο ο Γκουντάιτις ή δεν μπορεί να βοηθήσει όσο θα ‘θελε, ο Χρήστος Σερέλης θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει πιο κοντά σχήματα και το πράγμα στο ΣΕΦ δεν θα είναι εύκολο, καθώς ο Παπαγιάννης είναι δύσκολο να παίξει πάνω από 20-25 λεπτά. Όμως, εύκολη επικράτηση του Ολυμπιακού στη σειρά δυσκολεύομαι να φανταστώ.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει τον Κάναν, που στο φάιναλ φορ του Κάουνας ήταν απ’ τους καλύτερους και δυσκολεύομαι να δω ποιος θα τον αντικαταστήσει. Κυρίως όμως δυσκολεύομαι να δω το σερί του να φτάνει το 16-0 στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Κι επειδή το «τριφύλλι» δεν έχει τίποτα να χάσει περιμένω ότι στους τελικούς θα γίνει χαμός.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News