Παναθηναϊκός: «Ρέστα» για Λεσόρ - Η νέα μεγάλη πρόταση

Παναθηναϊκός: «Ρέστα» για Λεσόρ - Η νέα μεγάλη πρόταση

Ο Ματίας Λεσόρ αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού και όπως αναφέρουν στη Σερβία, έγινε μεγαλύτερη πρόταση προκειμένου να του αποσπάσουν θετική απάντηση.

Πριν από μερικές ημέρες το σερβικό «Maxbet Sport» είχε γράψει ότι ο Ματίας Λεσόρ είχε απορρίψει πρόταση για συμβόλαιο δύο ετών από τον Παναθηναϊκό η οποία έφτανε τα 2.5 εκατομμύρια δολάρια στο σύνολο.

Αυτή τη φορά αναλύοντας το ρόστερ της Παρτίζαν ενόψει της νέας σεζόν και αφού ανέφερε ότι λήγουν τα συμβόλαια όλων των ξένων αναγκάζοντας τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να φτιάξει μια ομάδα από την αρχή, έκανε ειδική αναφορά στους Πάντερ και Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι Κέβιν Πάντερ βρίσκεται στο «πράσινο» στόχαστρο ενώ παρά το γεγονός ότι ο Ματίας Λεσόρ έχει απορρίψει την πρόταση του «τριφυλλιού», εξηγεί ότι οι «πράσινοι» αναμένεται να «αυξήσουν την προσφορά τους στον Γάλλο σέντερ, καθώς ο παίκτης αποτελεί μεγάλη επιθυμία του νέου προπονητή, Εργκίν Αταμάν».

Λίγες ώρες αργότερα, άλλο δημοσίευνα, από το Telesport.rs, ανέφερε ότι οι πράσινοι προσφέρουν στον Λεσόρ 3 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια (1,5 εκατ. τον χρόνο), βελτιώνοντας έτσι την προηγούμενη προσφορά των 2,5 εκατ. ευρώ, που απορρίφθηκε από τον 27χρονο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News