Παναθηναϊκος-Περιστερι καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 30/5

Παναθηναϊκός-Περιστέρι

Πανέτοιμος να αντιδράσει ο Παναθηναϊκός και να προκριθεί στους τελικούς της Α1 (30/05, 19.15).

Παναθηναϊκος-Περιστερι καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη του 5ου ημιτελικού της Basket League

Ο Παναθηναϊκός έπειτα από το «κάζο» του Σαββάτου, είναι έτοιμος ν’ απαντήσει στο Περιστέρι και να προκριθεί στους τελικούς της Basket League. Οι «πράσινοι» δεν εμφανίστηκαν για 25 λεπτά στο παρκέ στο Game 4, με αποτέλεσμα να ηττηθούν (76-71) και να οδηγηθεί η σειρά στο 5ο και τελευταίο αγώνα.

Από τον «εξάστερο» διασώθηκε μόνο ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Λιθουανός γκαρντ τελείωσε το ματς με 20 πόντους και συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στα φετινά playoffs. Πλέον, η σειρά μεταφέρεται και πάλι στο ΟΑΚΑ, όπου η απάντηση είναι μονόδρομος για τους παίκτες του «εξάστερου», ούτως ώστε να προκριθούν στους τελικού (εκκίνηση την Κυριακή).

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκος-Περιστερι καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Παναθηναϊκός και Περιστέρι bwin θα λύσουν τις διαφορές τους, προκειμένου να προκύψει η ομάδα που θα προκριθεί στους τελικούς, μέσα από 5ο ημιτελικό κάτι που θα γίνει για 10η φορά στην ιστορία της Basket League. Από τις εννιά προηγούμενες, στις επτά νίκησαν οι ομάδες που είχαν το πλεονέκτημα της έδρας και στις δύο εκείνες που έδωσαν το game 5 εκτός έδρας.

Εξαίρεση του κανόνα ήταν ο Ολυμπιακός του 2007 που νίκησε τον Άρη στη Θεσσαλονίκη με 83-75 (Ουίλκινσον 21, Μάσεϊ 14 – Σχορτσανίτης 15, Βασιλόπουλος 13) και ο Προμηθέας του 2019 που νίκησε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 85-84 (Χάντερ 27π, 12/16δ, Σαντ-Ρος και Λαρεντζάκης 14 – Κασελάκης 17π, 9ρ, 5ασ, Μπράουν 16π, 9ρ, 3ασ).

Ο Παναθηναϊκός εμπλέκεται σε μία τέτοια ημιτελική σειρά για πέμπτη φορά στην ιστορία του μετρώντας ως τώρα τρεις προκρίσεις στους τελικούς και έναν αποκλεισμό στο game 5!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News