Παναθηναϊκός: Μόνο o Γκριγκόνις...

Αυτό είναι... είδηση! Ο Γκριγκόνις του 94,4% στις βολές αστόχησε σε τρεις συνεχόμενες! (vid)

Μόνο θετικό στοιχείο από το game 4 στο Περιστέρι η καλή κατάσταση του Μάριους Γκριγκόνις.

Πολύ καλός σουτέρ που για μήνες ήταν στο…ψυγείο και ενεργοποιήθηκε κυρίως όταν παύτηκε ο Ντουέιν Μπέικον.

Αν κι η απελευθέρωση του δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορη η κίνηση του στην εκτέλεση έχει μια ροή που σου δίνει την αίσθηση του ότι ζυγίζει κάθε σουτ και σκανάρει κάθε εκατοστό κενού χώρου πριν το μπουμπουνήσει.

Το Σάββατο ήταν ο μόνος που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Μεταφράζοντας αυτά τα στοιχεία καταλήγουμε ότι ο παίκτης πολύ κακώς τόσο καιρό ήταν διακοσμητικό στοιχείο, θα μπορούσε να αποτελέσει δύναμη στη weak side δίπλα σε παίκτες σαν τους Μπέικον και Λι, ειδικά ο Πάρις είναι ο μόνος που στην καλή του μέρα μπορεί να μετακινεί εύκολα, γρήγορα και σε σωστούς χρόνους μπάλα από τη δυνατή στην αδύνατη πλευρά.

Οι Περιστεριώτες τον σημάδεψαν, τον Αμερικανό, τον άφησαν ανενεργό και το Περιστέρι σε κέρδισε τρίτη φορά φέτος, χωρίς να ανησυχεί ότι θα χάσει από τον οίστρο ενός και μόνο αθλητή (Γκριγκόνις)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News