Απίστευτο: Ο Παναθηναϊκός παίζει με point guard τον Πονίτκα!

Απίστευτο: Ο Παναθηναϊκός παίζει με point guard τον Πονίτκα!

Δεν υπάρχει παίκτης να κουβαλήσει την μπάλα για τους πράσινους.

Το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον Λι, ο πεσμένος Μποχωρίδης, το «κόψιμο» των Γουόλτερς – Τόμας, η πρόωρη αποχώρηση του Μπέικον και η αδυναμία των αδερφών Καλαϊτζάκη να σταθούν επάξια στις απαιτήσεις ενός ημιτελικού αγώνα Ελλάδος , ανάγκασαν τον Σερέλη να κατεβάσει τον Πονίτκα στη θέση «1» στις αρχές του β’ ημιχρόνου.

Για τον Παναθηναϊκό δεν βγαίνει τίποτε καλά και στις δυο μεριές του παρκέ, η δημιουργία και η εκτέλεση είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα, οπότε, ο Πονίτκα θα χρειαστεί να υπηρετήσει την πράσινη φανέλα από τη θέση του PG, μια θέση στην οποία «πονάει» η ομάδα την τελευταία τριετία.

Βεβαίως, οι αλλαγές έρχονται αλυσιδωτές με τον Μαντζούκα να φεύγει από το «4» και να κατεβαίνει στο «3», ενώ επιστρατεύτηκε και ο πεσμένος Ντέρικ Γουίλιαμς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News