Παναθηναϊκός: Συμφέρει τον Παπαγιάννη να πάει εξωτερικό;

Αποθεώθηκε στο ΟΑΚΑ ο Παπαγιάννης!

Συμφέρει τον Γιώργο Παπαγιάννη να φύγει από τον Παναθηναϊκό;

Ένας Έλληνας παίκτης φτασμένος (που προέρχεται ,όμως, από άθλια σεζόν) πέρα από το να πάρει ένα καλό συμβόλαιο, δεν βλέπουμε τι κέρδος μπορεί να έχει στο εξωτερικό εκτός κι αν στην δική μας περίπτωση ο Μεγαρίτης έχει δυσαρεστηθεί που του προσάπτονται σχεδόν όλα τα κακά της πράσινης πτώσης και θέλει να αλλάξει αέρα. Κατανοητό.

Από εκεί και πέρα τα λεφτά είναι δέλεαρ και το καταλαβαίνουμε αλλά κανείς ποτέ δεν έλυσε όλα του τα προβλήματα με ένα πλούσιο κοντράτο.

Το κατασυκοφαντημένο ελληνικό πρωτάθλημα είναι όσο δύσκολο χρειάζεται για να κάνει τους γηγενείς καλύτερους.

Εδώ, κάθε Έλληνας αθλητής μπορεί να καταλάβει τη δυσκολία της διάκρισης, να γίνει πρωταγωνιστής, να αποκτήσει χαρακτήρα: στο εξωτερικό μπορεί να προπονηθεί καλύτερα, να κάνει καλές γνωριμίες, να ωριμάσει γρηγορότερα, αλλά μόνο εδώ μπορεί να γίνει ηγέτης και σταρ.

Αν γίνει θα υπάρχει πάντα εκεί έξω ένα καλό συμβόλαιο που θα τον περιμένει. Είναι το μόνο βέβαιο, μιας και δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια, στα 26 βρίσκεται.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News