Οι επαφές του Χεζόνια με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού!

Ο Χεζόνια κατέκτησε το ευρωπαϊκό και προστάτεψε το «6-3»!

Ο Μάριο Χεζόνια, λίγο μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, παραδέχθηκε ότι έχει καλές επαφές τόσο με τους φίλους όσο και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού!

Ο Χεζόνια, μίλησε μετά τον τελικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και ρωτήθηκε για τον κόσμο του τριφυλλιού. Έστειλε, μάλιστα, το μήνυμά του στα ελληνικά.

«Έπρεπε να αφήσω την ομάδα, ήταν κάτι που με στεναχώρησε. Έχω δεχθεί δεκάδες χιλιάδες μηνύματα στους λογαριασμούς μου στο twitter και το Instagram. Θέλω να τα διαβάσω, κάποια από αυτά είναι “τρελά”. Με υποστηρίζουν ανεξάρτητα από την ομάδα που παίζω. Τους ευχαριστώ όλους. Αυτό είναι το μήνυμά μου σε αυτούς. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα μου στέλνουν και οι οπαδοί της θύρας 13. Νιώθω ευγνώμων για τους δεσμούς που έχουμε αναπτύξει» απάντησε μεταξύ άλλων ο Χεζόνια.

Επίσης, ανέφερε: «Είμαι χαρούμενους που είχα τη στήριξή τους όλο αυτό το διάστημα. Στην πραγματικότητα, των ανθρώπων της διοίκησης με τους οποίους μιλούσα συνέχεια, των αγοριών μου από τη Θύρα 13. Έχω έναν ιδιαίτερο δεσμό με όλους και πραγματικά το εκτιμώ».

Αυτό είναι σημαντικό για μελλοντικές ενέργειες για πιθανή επιστροφή του Κροάτη, ωστόσο η κατάκτηση του τροπαίου με εκείνον πρωταγωνιστή ίσως αλλάξει τα δεδομένα υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News